Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele declaraţii ale Biancăi Drăguşanu ale după ce a născut! Detalii despre starea micuţei Sofia

Postat la: 26.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bianca Drăguşanu şi-a văzut visul cu ochii! Blonda şi-a adus pe lume, luni, fiica mult dorită şi a trăit cea mai mare emoţie din viaţa ei. La scurt timp după ce şi-a revenit din anestezie, blonda a declarat pentru spynews.ro că se simte ameţită, însă că este fericită pentru că fiica ei este bine.

"Sunt ameţită şi acum mă mută în salon de la Terapie Intensivă. Sunt fericită că micuţa este bine", a declarat Bianca Drăguşanu. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris. Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţiri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE