Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prezentatoarea TV căreia i-a fost ucis soţul, gest emoţionant la Manastirea Prislop

Postat la: 12.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Diana Mariş Costea, prezentatoarea TV căreia i-a fost ucis soţul în urmă cu un an şi jumătate, a făcut un gest emoţionant la Mănăstirea Prislop.

Prezentatoarea TV a fost văzută, zilele trecute, la mormântul lui Arsenie Boca, unde a mers să se roage pentru Vale. După ce a ţinut un moment de reculegere la mormântul devenit loc de pelerinaj, Diana Mariş le-a oferit măicuţelor mai multe sacoşe cu alimente, apoi a părăsit mănăstirea, la fel de discret precum a venit.

Valentin Costea a fost atacat în primăvara anului trecut de Dan Dorel Hodiş, unul dintre angajaţii săi, recidivist şi consumator de stupefiante, care a vrut să îl tâlhărească. Hodiş i-a dat patronului său cu ranga în cap de mai multe ori, i-a furat portofelul şi l-a lăsat în agonie, într-o baltă de sânge.

Valentin Costea a ajuns la spital în comă, iar după câteva zile a intrat în moarte cerebrală, ulterior fiind deconectat de la aparate. Câteva luni mai târziu, asasinul a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Timişoara, la 14 ani de închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE