Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Previziunea sumbra a lui Carmen Harra: "Vor fi atentate!"

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebră pentru prezicerile ei, Carmen Harra este ferm convinsă că în viitorul apropiat vor mai fi și alte atentate în Europa.

"Trebuie să fim uniţi, trebuie să corectăm greşelile trecutului, trebuie să ne dăm seama de alegerile noastre. Nu este prea târziu să schimbăm conducerile care ne duc pe drumuri greşite - asta cred eu că se va întâmpla anul acesta. (...) Factorul pozitiv e că omenirea este că omenirea progresează şi că merge într-o direcţie bună, chiar dacă încă mai avem de-a face cu relicvele trecutului şi chiar dacă încă mai vedem că sunt atentate pe ici, pe colo, încet, încet, partea pozitivă e că vor fi mult mai rare şi se va ajunge şi la momentul în care vor dispărea.", a spus Carmen Harra.

Patru oameni au murit și 40 au fost răniți într-un atac terorist ce a avut loc, miercuri, în Londra. Atacatorul a fost ucis după ce acesta a trecut cu mașina peste mai multe persoane pe podul Westminster, apoi a încercat să intre în Parlament, aflat în apropiere. Printre persoanele rănite se numără și doi turiști români aflați pe podul Westminster în momentul atactului. Femeia a fost proiectată în apă și se află încă internată în stare gravă iar bărbatul, logodnicul acesteia, a fost externat cu o rană ușoară la picior.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE