Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Politia la usa lui Dan Helciug: "Nu au ce sa faca"

Postat la: 16.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

S-au cunoscut in 2005, la mare, ambii fiind acolo cu proiecte tv, insa nimic nu avea atunci sa anticipeze frumoasa casnicie pe care Elena si Dan Helciug urmau sa o consolideze cu cele doua minuni ale lor: Luca Dan si Ruxandra.

Invitati in emisiunea Mirelei Vaida, „2k1", de la Antena 1, Elena si Dan, alaturi de prietenii lor Madalina si Florin Vasilica si Roxana Avram si Radu Valahu, vorbesc despre relatia lor, despre suisurile si coborasurile pe care viata de familie ti le ofera. Asa cum si-a obisnuit deja telespectatorii, indragita prezentatoare Mirela Vaida nu va ocoli nici de aceasta data intrebarile indiscrete, iar raspunsurile oferite de acestia vor starni hohote de ras in platoul „2k1".

La intrebarea: „A avut vreodata sotia ta impulsul sa iti incuie usa si sa te lase sa dormi afara pe pres?", Elena raspunde imediat: „Ar fi trezit toti vecinii, ne stia toata lumea!", iar Dan completeaza: „Stam la o vila, suntem doi vecini pe palier. Gandeste-te ca oamenii si-au schimbat termopanele de doua ori pe an, in fiecare an. Nu au ce sa faca, au chemat politia de nenumarate ori, dar eu am studio acolo, inregistrez, cant!", spune amuzat Dan Helciug. „Cand aveam centrala comuna si nu aveam caldura suficienta, ma duceam si cantam si cate doua ore, pana imi dadeau caldura!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE