Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pisica poate spune multe despre sănătătea ta. Iată cum face când detectează o boală

Postat la: 18.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pisicile sunt un prim semnal asupra sănătății noastre, iar torsul lor poate spune multe despre boala de care suferi. Terapia prin intermediul pisicilor este o metodă practicată încă din Antichitate. În prezent, mai multe spitale din lume utilizează astfel de terapii. Torsul pisicii joacă un rol important în aceste terapii. Pisica toarce diferit, în funcție de boală și gravitatea acesteia.

Va toarce mai încet atunci când este așezată în zona stomacului și detectează o boală. Când detectează o boală la plămâni, torsul este mult mai intens. Torsul are o tonalitate înaltă atunci când detectează o boală la cap. Specialiștii care au realizat astfel de teste susțin că fiecare rasă de pisici este specializată în detectarea unei anumite boli. Pisicile cu blană mare cum sunt cele norvegiene, angora, birmaneze, persane excelează în depistarea bolilor neurologice. Ele sunt un remediu pentru bolile de cap, insomnii, depresii. Totodată ele diminuează durerile de spate și articulare. Siamezele reușesc să alunge microbii din casă, astfel încât stăpânii lor nu vor suferi de răceli sau gripe. Pisicile cu părul scurt au un efect benefic asupra rinichilor și a sistemului digestiv. Pisicile de culoare negră sunt un somnifer excelent.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE