Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pharrell Williams a inregistrat o melodie care va fi ascultata de-abia peste 100 de ani

Postat la: 21.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pharrell si-a prezentat cea mai recenta piesa doar urechilor unui public select, la o petrecere privata, insa melodia nu va putea fi ascultata decat de urmasii, urmasilor nostri, pentru ca nu va fi disponibila decat in 2117.

Dupa ce aflam ca evenimentul a avut loc pe 13 noiembrie in China, in cadrul unei petreceri private ce a fost organizata la Shanghai de brandul de coniac Louis XIII, produs de casa Rémy Martin, ne dam seama ca nu este altceva decat o miscare de PR. "100 Years-The Song We'll Only Hear If We Care" este titlul piesei, care face referire la faptul ca oamenii vor putea sa auda acest single doar daca le va pasa de incalzirea globala.

Dedicat cauzei protectiei mediului, Pharrell Williams a interpretat piesa, apoi a predat singura inregistrare a acesteia lui Ludovic du Plessis, director executiv international al brandului Louis XIII. Gravat pe un disc de argila provenind din zonele calcaroase ale regiunii Cognac, CD-ul va fi plasat intr-un seif si va fi pastrat in pivnitele brandului mentionat. Acest seif este programat sa se deschida doar peste o suta de ani si ar trebui sa reziste oricaror intemperii, cu exceptia inundatiilor.

Un videoclip de 30 de secunde (publicat pe pagina de Facebook a cantaretului Pharell Williams) contine cateva acorduri ale melodiei si cateva secvente inregistrate in timpul acelei petreceri private. In acelasi scop, o inregistrarea filmului "100 Years - The movie you will never see", de Robert Rodriguez, avandu-l ca scenarist si actor pe John Malkovich, a fost depusa intr-un seif blindat pe 18 noiembrie 2015 in Statele Unite, urmand ca pelicula sa fie proiectata pe 18 noiembrie 2115 in Cognac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE