Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pastramă n-a stat pe gânduri. Brigitte Sfăt, însărcinată. Noul iubit a spus tot

Postat la: 03.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte a cedat în fața lui Florin Pastramă și s-a îndrăgostit de el. Apropierile dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă au stârnit mari controverse în showbiz. Indiferent că în afara emisiunii unde s-au cunoscut, cei doi aveau relaţii şi îi aştepta cineva, Brigitte şi Florin nu au mai şinut cont şi şi-au dat frâu pasiunii. Brigitte chiar a confirmat relaţia ei cu Florin Pastramă.

Cum era şi normal, au început să apară întrebări, mai ales după ce Brigitte a spus că se simte rău. „Ești însărcinată?" „Cred că mi se face rău de la astea", spune Brigitte Năstase, la un moment dat, iar atunci Florin Pastramă o întreabă: „Ești însărcinată?", potrivit spynews.ro „Florin, nu e ok cu glumele astea", îi spune vedeta. Florin Pastramă se corectează imediat: „Ești însărcinată cu probleme, măi. Ai o sarcină". Ca să arate tuturor că relaţia între ei nu este o glumă, Brigitte şi Florinși-au făcut oficială povestea de dragoste, în mediul online. Acolo, amorezii au postat mai multe imagini în care se sărută cu patos.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE