Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paola Saulino a spus ca o doare mandibula dupa ce a facut sex oral cu 400 de italieni care au votat "NU" la referendum

Postat la: 21.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa ce anul trecut le-a promis barbatilor italieni ca va face sex oral cu ei daca vor vota impotriva reformelor constitutionale propuse de premierul Matteo Renzi, la referendumul din decembrie, acum Paola si-a adus aminte de importanta diasporei la scrutin.

Paola Saulino a mers in zece orase din Italia pentru a-i recompensa pe barbati pentru votul lor, in ceea ce s-a numit "Pompa Tour". A luat apoi o mica pauza deoarece acuza dureri acute de mandibula, iar acum a decis sa se aplece si asupra celor 162.000 de italieni care locuiesc in Marea Britanie, deoarece contributia lor a fost la fel de importanta.

"Italienii din UK care au votat nu la referendum sunt foarte inteligenti. De aceea as dori sa le ofer ce e mai bun. Cred ca energia lor a fost importanta pentru noi. Va multumesc, baieti! Ii rog pe toti sa ma contacteze. Daca vor fi suficient de multi doritori voi organiza Pompa Tour II in UK." a spus Paola. Ca sa evite o posibila busculada, tanara de 27 de ani, care locuieste in Los Angeles, se va rezuma la doar 100 de impatimiti ai politicii extrasi aleator din zece orase britanice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE