Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Panica la Exatlon: Giani Kirita nu se mai afla printre Faimosi. Belbita: "Sper sa avem taria sa mergem mai departe..."

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

E a doua pierdere neasteptata, dupa retragerea lui Ion Oncescu din motive medicale. Starea de sanatate a lui Giani Kirita parea buna in dimineata filmarii probei, insa acesta s-a simtit rau pe drumul catre circuit, acuzand dureri de stomac. Sportivul a fost ajutat de cadrele medicale si a primit recomandarea de a nu juca in aceasta zi la EXATLON.

"Faimosii" joaca in doar sase concurenti, dupa ce Ion Oncescu a abandonat din motive medicale, Giani KIrita a primit recomandarea de a sta o zi fara sa joace, Andrei Stoica nu joaca din cauza unor probleme la unul dintre genunchi iar Anda Adam, Claudia Pavel si Flo au fost eliminati de telespectatori. "Nu suntem bine, suntem accidentati toti, dar luptam pana la capat", a spus Larisa despre starea echipei sale in timp ce Diana Belbita a fost de parere ca "astia suntem, astia concuram, sper sa avem taria sa mergem mai departe. Chiar daca suntem putini, vrem sa le facem o surpriza celor bolnavi, sa castigam pentru ei".
Diana Belbita a facut anuntul: "Este ceva destul de grav"

Diana Belbita a vorbit in edita Exatlon 19 februarie despre accidentarea lui Andrei Stoica. Sportivul s-a accidentat in competitia trecuta, intr-un mod stupid, insa pare mai grav decat pare. "Daca povesteste cuiva ca s-a accidentat dupa un meci cu o fata. Ca s-a pus pe banca si i-a trosnit piciorul nu il crede", a spus Vladimir Draghia, in editia Exatlon 19 februarie. "Nici nu pot sa calc, ma tine, ma doare. Pot sa calc in el acum, dar nu pot sa-l intind la maxim. Ma doare daca il intind. E cel mai rau sa stau", a declarat Andrei Stoica. "Cred ca este ceva destul de grav. Eu il stiu pe Andrei. El nu se plange la durere, sa vezi ca i se aduce targa, e ceva", a spus Belbita, in editia Exatlon 19 februarie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE