Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ozana Barabancea, in colanti de latex! Cum arata dupa ce a slabit 40 de kilograme

Postat la: 20.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ozana Barabancea nu se mai opreste din slabit! Noua silueta ii permite sa poate tinute la care nici nu visa inainte. Vedeta este foarte mandra de progresul pe care l-a facut, dupa ce s-a operat la stomac. Rezultatele sunt absolut spectaculoase, ceea ce este vizibil.

Ozana Barabancea a ajuns sa poarte si colanti de latex, dupa ce a slabit aproximativ 40 de kilograme. Artista a facut, intr-adevar, eforturi foarte mari pentru a ajunge la silueta de acum si vrea sa mai slabeasca. Ozana face sport si tine o dieta sanatoasa si spera ca va ajunge la corpul pe care il avea in tinerete. Are toate sansele sa o faca, daca ne luam dupa ultimele postari pe care le-a facut pe Facebook.

Barabancea si-a uimit fanii, intr-o tinuta neagra, mulata, formata dintr-o pereche de colanti din latex, foarte mulati si o bluga de aceeasi culoare. Tinuta sexy i-a scos in evidenta corpul, iar prietenii virtuali au ramas socati de cat de mult a putut sa slabeasca.

Ozana Barabancea (n. 4 octombrie 1969, Bucuresti) este o profesoara de canto si solista romana de jazz, personalitate TV si membra a juriului show-urilor de televiziune Splash! Vedete la Apa⁠(en)[si Te cunosc de undeva!, difuzate pe Antena 1. Este o artista ce abordeaza genuri diverse, avand insa un punct comun: muzica. Desi initial a fost cantareata de opera, este cunoscuta si pentru show-urile de jazz sustinute. A facut parte din distributia musicalului Chicago, precum si a filmului Supravietuitorul (in regia lui Sergiu Nicolaescu) si a jucat in diverse seriale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE