Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oricine poate fi contaminat! De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o in cateva zile

Postat la: 21.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântăreața de muzică populară a fost răpusă de boală în decurs de doar o săptămână, cu toate că Ileana Ciuculete părea o persoană sănătoasă în cercul ei de prieteni. Vedeta a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care Ileana Ciuculete a aflat că suferă foarte târziu. Medicii vor să atragă atenția în legătură cu pericolele acestei boli, de care poate să sufere oricine, fiind o afecțiune des întâlnită.

Cornel Galeș, soțul regretatei cântăreței, a aflat de la personalul medical că această afecțiune se poate lua până și prin manichiura sau pedichiura, făcută cu aceleași ustensile ale unei persoane infectate. "Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex", a declarat Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie. Artista aflase de curând că suferea de o boală incurabilă. Ileana Ciuculete a murit la spital, iar decesul a fost anunțat de soțul ei: "Da, Ileana s-a dus...", a spus Cornel Galeş. Ileana Ciuculete, care ar fi împlinit în septembrie 60 de ani, a decedat în urma unor complicații apărute după o gripă puternică. "Este cea mai groaznică veste", a declarat și Elena Merișoreanu, la Antena Stars, confirmând că a aflat vestea de la soțul artistei, Cornel Galeș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE