Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oferta Madonnei: "Dacă o votaţi pe Hillary Clinton, vă fac un sex oral"

Postat la: 20.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Madonna a şocat pe toată lumea cu susţinerea pe care o arată pentru binele ţării. Vedeta internaţională se angajează să facă un sex oral oricui o va vota pe preferata ei, Hillary Clinton, la alegerile din SUA.

Cântăreaţa, în vârstă de 58 de ani, a declarat într-un spectacol, mai în glumă, mai în serios, că va presta actul sexual pentru oricine votează cu Hillary Clinton. Declaraţia ei a făcut însă mare vâlvă, iar comentariile şi glumele nu au încetat să apară.

"Dacă o votaţi pe Hillary Clinton, vă fac un sex oral. Şi sunt bună, sunt foarte bună!", a declarat fără inhibiţii Madonna întregii mulţimi. Iar dacă au fost câţiva care se îndoiau de ofertă şi mai stăteau în dubiu, aceasta s-a gândit să meargă mai departe oferindu-le chiar mai multe detalii: "Acord mult timp, nu mă grăbesc, menţin contactul vizual şi da, înghit", a concluzionat vedeta, lăsându-i pe toţi fără cuvinte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE