Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oana Roman a ajuns fotomodel: "Am demonstrat ca se poate!"

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oana Roman a fost criticata de nenumarate ori pentru kilogramele ei, insa vedeta a ajuns fotomodel si e tare mandra de asta! Fiica fostului premier Petre Roman a spus ca cel mai tare o bucura faptul ca a demonstrat ca se poate.

Oana Roman a ajuns fotomodel, demonstrand ca nici varsta si nici kilogramele nu conteaza! Vedeta a spus ca se bucura tare ca a putut demonstra ca poti fi fotomodel si daca nu ai masurile perfecte, 90-60-90. "Astazi pentru prima data in viata mea am fost manechin si am demonstrat ca se poate sa prezinti pe scena si daca ai masura 44, chiar si 46. Conteaza sa crezi si uite ca lucrul asta s-a intamplat. A fost o foarte mare bucurie, dar si emotie. Mi-a fost frica sa nu cad, sa nu ma fac de ras, dar pana la urma totul s-a terminat cu bine si am bifat-o si pe asta. Am facut-o din tot sufletul si cu tot dragul pentru prietenele mele, nu am luat niciun leu", a declarat Oana Roman.

Oana Roman

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE