Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oana Radu, atac la Oana Zavoranu si sotul ei dupa ce i-a cantat la nunta lui Pepe

Postat la: 07.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oana Radu a lansat un atac la adresa Oanei Zavoranu dupa ce aceasta si-a impartit hainele pe care nu le mai purta oamenilor nevoiasi. Cantareata a abordat toate subiectele sensibile din viata brunetei fara niciun menajament.

Oana Radu a urcat in Youtube un nou videblog in care vorbeste despre Oana zavoranu. Cu aceasta ocazie, cantareata marturiseste ca-i placea mai mult cuplul Oana Zavoranu-Pepe, desi subliniaza faptul ca a participat la nunta artistului cu Raluca Pastrama. "O sa spun ceva ce probabil o sa o supere pe Oana si pe sotul ei: mie imi placea foarte mult de cuplul Oana Zavoranu-Pepe. Daaa... spun asta avand in vedere ca eu i-am cantat la nunta lui Pepe, asta pentru ca fetita lui cea mare era innebunita dupa piesa cu "TU". Sunt convinsa ca amandoi sunt fericiti in relatiile pe care le au, ca sunt iubiti si iubesc la randul lor, doar ca, na, mi se pare ca erau un cuplu perfect, poate ca asa se vedea din afara. Sunt pro faptului ca nu are un copil pana la varsta asta", a spus Oana Radu.

Cantareata a tinut sa precizeze ca o apreciaza de diva pentru felul in care arata, insa a tinut sa puncteze cateva dezacorduri pe care le are fata de comentariile acesteia despre asa-numitele "mocangioaice": "Da, probabil ca are si bani cu ce sa se intretina, dar probabil e si gena. Am primit foarte multe mesaje ca are foarte multe interventii chirurgicale, ca si-a pus fatete, ca si-a scos implanturile... Eu cred ca daca ai niste complexe sau daca iti permiti sa faci ceva mai bine pentru tine cred ca ai dreptul sa o faci. La aspectul fizic, tatuajele alea mi se pare ca nu i se potrivesc deloc. Clar, o invidiez pentru ca este foarte slaba si invidiez toate slabanoagele pentru ca, na, oricat as incerca sa tin regim tot voi fi toata viata, hai sa nu zic "pufoasa", cat bine facuta. Mi s-au parut ciudate unele postari pe care le-a facut pe Facebook despre ingeri, nu stiu daca le-a facut doar ca sa atraga atentia, dar mi s-au parut ciudate. O urmaresc pe Oana si unele chestii mi s-au parut deplasate.

Mi se pare frumos pentru ca a vrut sa-si doneze lucrurile pe care nu le mai poarta. Daca femeia asta nu anunta pe Facebook ca vrea sa-si doneze hainele, cum le mai dona?! Faptul ca nu toti mostenim averi nu e vina noastra. Eu, de exemplu, vin dintr-o familie foarte saraca, crescuta doar de mama mea, impreuna cu bunici. Da, nu ma pot compara cu Oana Zavoranu, insa e o rusine sa pretinzi ceea ce esti. Nu am imprumutat niciodata haine pentru evenimente, nu stiu la ce s-a referit. Daca m-as duce la evenimente, m-as duce in hainele mele. Nu inseamna ca eu sunt mocangioaica daca cineva se hotaraste sa-mi trimita un cadou: luciuri de buze, o pereche de pantofi, o geanta - stiu eu! Tu, persoana publica, esti o persoana care poti influenta o masa de oameni sa cumpere produsul X. Oana spunea ca plateste absolut pentru toate serviciile pe care le face: coafat, epilat etc. Dar mi se pare normal pentru ca Oana are foarte, foarte multi bani. Da, recunosc, ca merg des in saloane si mi se propune sa fac barter. Eu rasplatesc cumva oamenii de acolo. Eu daca fac cumva un barter, oamenii care fac serviciul respectiv primesc bacsis".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE