Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O vedeta de la noi si-a ascuns sarcina, iar acum a născut în secret!

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O vedetă din showbizul românesc a devenit mămică pentru prima dată în mare secret. Fericită că fiica ei este sănătoasă, iar naşterea a decurs normal, ea a prezentat-o întregii lumi pe mica ei prinţesă. Fotografia a fost însoţită de mai multe mărturisiri intime.

Fostul model Gina Maican a născut recent. Ea s-a pozat cu fiica sa şi a iubitului ei, Gabriel Chiriac, şi a urcat poza pe reţelele de socializare. Ea a procedat la fel ca alte vedete de la noi: i-a ascuns faţa micuţei Maia. În mesajul pe care l-a scris la descrierea imaginii, Gina Maican a mărturisit că tatăl fiicei sale a asistat la naştere şi că faptul că a fost în sală cu ea i-a dat şi mai multă putere ca să o aducă pe lume pe prinţesa lor. Fostul model a născut natural, fără să i se facă nicio injecţie de calmare.

"Despre alegeri care dau sens vieţii: Vreau să împărtăsesc această experienţă cu voi, dragele mele femei şi viitoare mame. Unele dintre noi ştim ce sentiment pur e să afli că vei fi mamă. Când am aflat vestea, chiar din acel moment, mi-am propus ca sarcina şi naşterea să se petreacă în/cu iubire, recunoştinţă, responsabilitate, conştientă, linişte, echilibru psihic, fizic, spiritual şi armonie.

Sarcina este o binecuvântare, am aşteptat-o cu inimă deschisă şi totul a descurs minunat. Şi decizia mea a fost să nasc #natural 100%. Da, adică nici măcar o injecţie de calmare, provocare travaliu sau mai ştiu eu ce alte substanţe se întroduc în corp :))). Şi sunt întreagă şi fericită. Pentru că am credinţă, ştiind că acest corp uman (divin) este construit pentru aşa ceva.

Important este ca #tatăl să îşi indeplinească rolul de susţinător şi protector. Şi sunt tare norocoasă şi recunoscătoare bărbatului meu, tatăl îngeraşului nostru, pentru că a fost implicat şi m-a susţinut în tot acest timp, văzând cu ochii lui cum se manifestă procesul naşterii. Mă bucur că a fost atât de curajos, pentru că a fost momentul nostru de #renaştere. (...). M-aş bucura să va inspir cu această poveste şi să alegeţi întotdeauana ce e mai bine pentru voi, fără să va lăsaţi influenţate de factorii exteriori. Suntem puternice, aşa că lăsaţi-vă puterea să se manifeste! Va îmbrăţişez şi mulţumesc tuturor pentru felicitări şi gândurile bune!", a scris Gina Maican pe pagina ei de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE