Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"O să vă spun eu cel mai terifiant lucru". Ce a făcut Mihai Trăistariu cu șuvița de păr a mamei lui moarte

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ce a făcut Mihai Trăistariu cu șuvița de păr a mamei lui moarte. Artistul a făcut dezvăluiri în cadrul unei emisiuni de televiziune. Cântărețul Mihai Trăistariu a trecut prin momente cumplite în urmă cu 11 ani, atunci când a pierdut-o pe mama lui, Natalia, de care era foarte apropiat.

Aceasta a încetat din viață în anul 2006, în urma unui atac de cord. Artistul a fost invitat la emisiunea „Xtra Night Show", de la Antena 1, unde a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață. Mihai Trăistariu a mărturisit că a păstrat o șuviță din părul mamei lui, în speranța că la un moment dat o va putea clona pe cea care l-a adus pe lume.

„O să vă spun eu cel mai terifiant lucru - eu sunt mai mult pe partea ştiinţifică. Ştiţi ce am făcut? Când a murit mama, gândindu-mă că se poate clona într-o zi, i-am luat o şuviţă de păr. Şi o am şi în ziua de azi într-o carte şi am zis: «Bă, când o să zică ăştia că e gata clonarea» - deja ei testează... Pe animale au reuşit, dar trăiesc puţin, 5-6 ani. Şi uite aşa mă revăd cu mama", a declarat Mihai Trăistariu, care recent a vorbit despre relațiile sale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE