Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O profesoara a facut amor cu un elev chiar in sala de curs!

Postat la: 29.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O profesoara a fost arestata dupa ce a intretinut relatii intime cu un elev in varsta de numai 13 ani. Parintii copilului au aflat de fapta abominabila si au dat-o pe mana politiei.

Britanny Zamora in varsta de 27 de ani era profesoara la "Las Brisas Academy Elementary School in Goodyear" din Arizona. Tanara a fost arestata dupa ce s-a aflat ca ar fi intretinut raporturi intime cu elevul sau, chiar in sala de curs. Relatia dintre Britanny si minor ar fi inceput din luna februarie, cand cei doi ar fi inceput sa flirteze pe un chat de grup al clasei, dupa cum au povestit colegii adolescentului.

Aceasta a inceput sa ii trimita elevului de clasa a sasea mai multe fotografii in ipostaze indecente. Minorul i-a raspuns mesajelor in aceeasi maniera. Parintii copilului au fost cei care au descoperit mesajele. In ele, elevul ii marturisea profesoarei ca vrea sa faca din nou amor. Ca raspuns, aceasta i-a scris ca ar face amor cu el toata ziua, daca ar putea renunta la serviciu.

Dupa ce a iesit la iveala fapta ingrozitoare, sotul profesoarei i-a implorat sa nu o denunte. Parintii copilului insa au dus la politie dovezile obtinute din telefonul acstuia. Investigatorii au descoperit ca cei doi au intretinut de mai multe ori relatii intime atat la scoala, cat si in masina. Profesoara a fost arestata, iar judecatorul i-a fixat profesoarei o cautiune de 250.000 de dolari. Asupra ei sunt opt capete de acuzare, iar daca va fi gasita vinovata, ar putea sta in spatele gratiilor pentru multi ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE