Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O profesoară a sedus o elevă si a dus-o la o orgie cu doi bărbati

Postat la: 23.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandal de nedescris după ce o profesoară, în vârstă de 45 ani, din Marea Britanie, este cercetată după ce a fost implicată într-o orgie cu una dintre elevele sale. Femeia ar fi sedus-o și a convins-o pe tânără să facă sex împreună cu alți doi bărbați.

Femeia a început să se apropie de una dintre elevele sale în vârstă de numai 18 ani înainte de a absolvi liceul. A aflat numărul de telefon al tinerei, iar în ziua absolvirii a condus-o acasă, unde a convins-o să întrețină relații intime. Fata de a acceptat și partide de sex în trei, ele două și partenerul profesoarei, dar a participat și la orgii cu doi bărbați. După ce profesoara s-a despărțit de iubitul ei toate aceste grozăvii au ieșit la iveală. Polițiștii au descoperit că femeia îl mituise pe fostul iubit cu peste 15.000 de euro pentru a nu spune nimic despre aceste orgii. Profesoara a fost demisă din funcție și nu va mai avea vreodată posibilitatea de a lucra în învățământ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE