Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O boală misterioasă l-a ucis la 47 de ani pe unul dintre cei mai mari DJ

Postat la: 10.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

DJ-ul Robert Miles, cunoscut pentru piesa "Children", pentru care a primit numeroase discuri de platină şi aur în anii '90, a murit la vârsta de 47 de ani. Anunţul morţii lui Miles a fost făcut, iniţial, de DJ Mag Italia, site care a precizat că vedetă a murit la Ibiza, din cauza unei boli necunoscute.

DJ Joe T Vannelli, apropiat al lui Miles, a transmis pe reţelele de socializare: "Vestea morţii unui artist foarte talentat al vremurilor noastre mă face neîncrezător. Îmi vor lipsi certurile, criticile, judecăţile, dar mai ales talentul de a găsi sunete şi melodii incomparabile". DJ-ul de origine italiană s-a născut în Elveţia, pe 3 noiembrie 1969, sub numele Robert Concina.

Lansată în 1995, piesa "Children" nu a reuşit să ajungă în topuri, însă când Miles a prezentat-o într-un club din Miami a fost auzită de Simon Berry de la Platipus Records, căruia i-a plăcut foarte mult. Astfel, ea a fost relansată ca single de pe albumul "Dreamland", apărut în 1996, şi a ocupat primul loc în topuri din 12 ţări. "Dreamland" a fost urmat de şase materiale de studio, cel mai recent, "Th1rt3en", fiind lansat în 2011.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE