Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O actriţă din serialul „Gossip Girl", găsită moartă într-un hotel

Postat la: 18.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actriţa Lisa Lynn Masters, cunoscută pentru rolurile din „Ugly Betty", „Gossip Girl", „Law & Order", „Unbreakable Kimmy Schmidt" a fost descoperită decedată marţi de angajaţii dintr-un hotel din Lima, unde stătea pe parcursul unei călătorii în interes de serviciu în America de Sud.

Lisa Lynn Masters, actriţă şi fotomodel, a fost descoperită moartă într-o cameră de hotel de angajaţii imobilului unde actriţa se cazase pe parcursul unui călătorii în America de Sud, unde trebuia să apară în cadrul unor prezentări de modă, informează The Independent.

Potrivit relatărilor jurnaliştilor de la Daily Mail, actriţa s-ar fi sinucis, după ce angajaţii hotelului Nuevo Mundo din Lima, capitala statului Peru, au depus mărturie că au găsit-o pe actriţă spânzurată în dulapul din camera sa de hotel.

Publicaţii online precum The Hollywood Reporter sau The Independent anunţă decesul subliniind că familia lui Masters nu a confirmat modul în care a murit actriţa: „Dorinţa familiei şi a soţului este să-i fie deplânsă moartea cu decenţă, fără prea multe detalii. În aceste zile întunecate, sperăm că lumea îşi va aduce aminte de Lisa atunci când strălucea.", ar fi declarat familia actriţei, potrivit the Independent.

Rapoartele poliţiei locale din Peru confirmă că se investighează o aparentă sinucidere.

Soţul Lisa Lynn Masters va primi ajutor de la o platformă de crowdfunding pentru a transporta trupul neînsufleţit al actriţei în Statele Unite, dar şi pentru costurile funeraliilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE