Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nunta Brigittei Sfăt. O țeapă de proporții. Mici

Postat la: 16.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De mai multe zile, mișună prin presă, precum șobolanii în parcul Herăstrău, o știre potrivit căreia Brigitte Sfăt face nuntă. Cum nu îmi aduc aminte ca botoasa soție a lui Ilie Năstase să fi divorțat de năbădăiosul tenisman, știrea miroase a făcătură, mai ceva decât wc-urile din mai sus amintitul parc bucureștean.

Având ca sursă site-ul tabloid al Antenei, știrea falsă face reclamă la o emisiune insipidă difuzată seara, pe Antena Stars și prezentată de o duduie ternă și lipsită de talent, pe nume Mădălina Bălan. Însinuând discret și cu bube în cap că Brigitte și-ar fi schimbat și religia, știrea dă goarnă faptul că nunta va avea loc respectând tradiția mirelui (musulmană presupun, după nume) Mirele e un cântăreț; Nadir, de care spre rușinea mea nu am auzit. Omul anunță onoratul public amator de zbânțuială, că în curând va deveni tată tot în contextul în care va fi căsătorit ad-hoc cu nevasta lui Ilie Năstase.

Tehnica de manipulare nu e nouă. Acum câteva luni, Maria Constantin profita de vizibilitatea pe care i-a adus-o divorțul de Marcel Toader și alegea pentru promovarea clipului ei urâțel aceiaș tactică. Anunța că și-a găsit un nou iubit, translatând parșiv și golănește un atribut al evenimentului artistic spre viața personală. Acelaș lucru face și departamentul de PR al trustului care are Antenele în gestiune, numai că mult mai prost. Câtă minte să ai în căpuțul ăla al tău de găină îmbătată cu vișine din vișinată să crezi că Brigitte îl poate lăsa pe Ilie peste noapte și pe șestache pentru a se căsători cu un neicanimeni al muzicii autohtone, în direct, la un post de televiziune la care se uită numai agramații culturali și doamnele după menopauză?

Câtă minte poate să zornăie în capul PR-ului de la Antena Stars în monede de 5 bani, ca să lase să circule pe piață o informație falsă și depistabilă ca falsă și de un copil de clasa a III-a? Cum știrea poate fi dată ca exemplu de manipulare făcută cu partea care intră bine în dosul chiloților, fac necesara atenționare maselor largi, populare, cu îndemnul de a schimba postul și de a trece de pe canalul de chiloțăreală de prost gust numit Antena Stars pe un post mai serios. Să zicem Antena 3, deși și acolo e chiloțăreală, dar politică.

Continuarea pe mirceastoian.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE