Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noul iPhone X va avea cel mai important iOS de pana acum

Postat la: 01.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apple va lansa un nou iPhone in toamna. Odata cu el, va fi lansat un iOS nou. Prima versiune va fi insa prezentata in vara si pana acum se anunta o actualizare importanta.

Apple a pregatit iOS 11 mai ales pentru iPhone X. E primul telefon cu un design radical schimbat fata de toate celelalte modele. A gresit insa la cateva capitole de design. Sperantele, pentru reparatii, sunt puse in iOS 12, care va fi prezentat in vara (WWDC 2018 din iunie). Din septembrie, odata cu noul iPhone X si celelalte versiuni, va fi si oficial.

Daca te asteptai ca iOS 12 sa fie inovator, vei fi dezamagit. Conform primelor informatii, sistemul de operare de pe viitorul iPhone X va fi concentrat pe stabilitate si optiuni de performanta. Decizia vine de la Craig Federighi, vicepresedinte senior responsabil de software la Apple. Ecranul Home va fi schimbat, vor fi actualizate aplicatiile Apple, cum ar fi Mail, si interfata camerei foto. iPhone X, cat si iPhone 8 Plus au camere duble, dar interfata a fost doar modificata cat sa fie adaugata optiunea Portrait. Altfel, e la fel ca in versiunile precedente.

Cum odata cu iPhone X, mai precis cu cipul A11 Bionic, a venit suportul pentru AR, vor fi adaugate in iOS 12 mai multe optiuni. Detalii neoficiale indica si ca va fi primul iOS care va face combina aplicatii de iPhone si Mac.

In ceea ce priveste seria de telefoane, iPhone X ramane. Va avea tot ecran OLED, va avea acelasi design (cu mici modificari) si va fi cel putin un telefon cu ecran LCD. Informatiile neoficiale de pana acum indica si ca va fi vorba de un iPhone X Plus, cu ecran de peste 6 inci, ca sa intre pe piata dominata de Samsung Galaxy Note. In orice caz, Face ID e aici, va fi dus mai departe, iar camera foto va deveni mai buna. Pana la anunturile Apple, sunt insa cele de la MWC 2018, cand va fi prezentat Samsung Galaxy S9.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE