Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nick Carter, de la Backstreet Boys, acuzat de viol de o cântăreață

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a fost acuzat de viol de cântăreața Melissa Schuman, care a făcut parte din grupul Dream. Artistul a respins acuzațiile, spunând că nu a știut că relația lor a avut loc fără consimțământ.

Schuman susține, într-un mesaj publicat pe blogul ei, că Nick Carter a violat-o în 2002, în apartamentul lui din Santa Monica, în timpul unei zile libere de la filmările pentru „The Hollow". Potrivit artistei, incidentul a avut loc după ce Carter a invitat-o pe ea și pe o prietenă a ei în apartamentul său, unde au consumat băuturi alcoolice. Schuman a scris că ea și Carter au intrat în baie și au început să se sărute, dar că ea l-a respins atunci când acesta a vrut să întrețină relații sexuale cu ea.

„Devenea vizibil foarte nervos și nerăbdător cu mine. Nu am putut pleca. Era evident pentru mine că nu pot scăpa. El era foarte puternic și mult mai mare decât mine și nu puteam sub nici o formă să deschid acea ușă sau să primesc ajutor de la cineva", a scris ea, precizând că Nick Carter a violat-o apoi într-un dormitor.
„Sunt șocat și întristat de acuzațiile domnișoarei Schuman. Melissa nu mi-a spus niciodată când am fost împreună sau ulterior că ce am făcut nu a fost consensual. Este pentru prima oară când aud despre aceste acuzații, aproape două decenii mai târziu", a spus fostul membru al formației Blackstreet Boys.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE