Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nici nu zici că are 58 de ani! Sharon Stone, fabuloasă în costum de baie

Postat la: 02.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sharon Stone a fost și este în continuare una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. În ciuda faptului că a ajuns la venerabila vârstă de 58 de ani, aceasta afișează în continuare o siluetă de invidiat și nu și-a pierdut strălucirea din tinerețe, părând că nu îmbătrânește.

O demonstrează o imagine pe care actriţa a postat-o, recent, pe contul ei de Instagram. Fără pic de machiaj, cu tenul luminos şi un zâmbet larg, blonda din „Basic Instinct", filmul care a făcut-o celebră, nu îşi arată deloc vârsta, de parcă timpul pentru ea a stat în loc. Celebra actriță s-a pozat în costum de baie la piscină, părând într-o formă de zile mari, având o siluetă imepcabilă și un corp extrem de tonifiat, poza fiind însoțită de textul „E așa cald astăzi".

De „vină" pentru aspectul vedetei sunt, cu siguranță, şi operaţiile estetice, Stone fiind recunoscută la Hollywood pentru obsesia pe care o are pentru eliminarea ridurilor specifice vârstei, dar și orele petrecute în sala de fitness. Sharon Stone a pozat prima dată goală în anul 1990. Atunci, ea a apărut în paginile revistei Playboy, iar doi ani mai târziu a primit rolul vieţii ei, în filmul Basic Instinct.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE