Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Natalia Mateuț a vopsit ouăle cu sânii la vedere

Postat la: 29.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Natalia Mateuț a intrat în bucătărie cu gândul să vopsească cele mai frumoase ouă de Paște. Dar iniante sa se apuce de operatiune, fata fotbalistului Mateut si lasat sanii la vedere dintr-un decolteu generos.

"Anul acesta voi petrece Paștele într-un mod puțin mai obișnuit mie, voi plecă la mare sâmbătă și mă întorc luni, a două zi...dar sub nicio formă nu voi rată slujbă de Înviere la care an de an particip cu familia. Acum voi merge cu soră mea și cu o gașcă de prieteni în Constanta", a spus Nati. Pentru că anul acesta Paștele coincide cu ziua de 1 Mai, Natalia și-a făcut deja planul! Pleacă la mare cu o gașcă de prieteni.

"Anul acesta am făcut singură câteva pregătiri de Paște! A fost plăcerea mea să vopsesc ouăle în Joia mare! Eu zic că m-am descurcat și că mi-au ieșit bine! De Paște mănânc orice, nu fac rabat de la nimic. Sunt puține dățile când chiar îmi permit să mănânc cam tot ce poftesc, așa că profit de orice ocazie să o fac. În Săptămâna Mare postesc, dar sâmbătă noaptea, după Înviere, voi ciocni ouă și voi mânca preparatele obișnuite pascale: puțin drob, miel, precum și cozonac ori pască. Ador pască dar și tot ce ține de tradițiile pascale: pregătirile din sapatamana mare, taină spovedaniei cât și cea a împărtășaniei, înconjuratul bisericii sau trecutul pe sub masă. Chiar și curățenia de Paști are farmecul ei", mai spune Natalia Mateuț, pentru care masă în familie de Paște este o adevărată tradiție.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE