Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul pentru care Andreea Balan nu vrea sa arate fata fetitei sale

Postat la: 17.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viata Andreei Balan s-a schimbat radical de cand a devenit mamica. Cantareata radiaza de fericire si a relatat cum i se pare experienta de mamica. Andreea Balan a explicat de ce nu vrea sa posteze imagini in care sa se vada fata fetitei sale, Ella.

"Pe cat posibil incerc sa imi impart timpul si acasa si pe scena. Ma bucur ca am revenit foarte repede pentru ca fizicul mi-a permis. Ma bucur ca am concerte in fiecare weekend. Imi doream sa fac show, sa dansez. Nu am voie sa fac acele acrobatii pe care le stiti. Pot sa dansez, sa fac coregrafii. Nu simt durere, dar trebuie sa ma menajez. Viata de mamica este foarte frumoasa. Totul se schimba in bine. Tot ce fac are un nou sens. Sunt mult mai fericita, mult mai multumita cu viata pe care o am. Tot ce fac, fac pentru ea. Eu nici inainte nu faceam shopping si nu pierdeam timpul in oras. In weekend-uri am concerte. Nu sunt chiar atat de ocupata incat sa nu ma ocup de fetita mea. Ella imi face programul. Mama este ziua, nu vreau sa o chinui noaptea. Noptile le impartim. O noapte eu, 4 George. Eu ii asez biberoanele. Mai stau si eu pana pe la 6 dimineata, dar clachez. Se trezeste din doua in doua ore. Ea este foarte cuminte, plange doar daca ii e foame. Nu cred ca are colici, nu plange 3 ore in continuu pe zi. Suntem norocosi. Avem tot ce ne trebuie, ma pricep la toate, cu totii ne pricepem. E o placere sa ai grija de un bebelus. Are barbita mea, nasucul lui si ochisorii lui. Mie mi-ar placea sa aiba ochii verzi. Are si patutul ei, dar o luam si in patul nostru. Amandoi o tinem pe piept. George ii face baita, are mai multa forta. Botezul nu o sa il fac public. Am cunostinte carora nu le place sa fie filmate. Tata urmeaza sa o vada. Am fost suparata pe el in maternitate, dar acum il astept cu drag sa o vada. Nu arat fetita pentru ca vreau sa mai creasca, este prea mica. Nu mi-ar placea cand o sa aiba 15-16 ani sa se uite pe internet si sa nu-i placa sa vada poze cu ea asa. Stau sa mai creasca, sa faca un an. Nu mi-ar placea ca ea sa imi reproseze lucruri", a spus Andreea Balan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE