Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul divorţul: Brad Pitt ar fi înşelat-o pe Angelina Jolie!

Postat la: 21.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul american Brad Pitt ar fi călcat strâmb potrivit unor surse apropiate ale celebrului cuplu. Acestea au mărturisit că soţul Angelinei Jolie ar fi avut o aventură cu actriţa Marion Cotillard. Actele de divorţ au fost depuse de Angelina Jolie pe 15 septembrie.

Jurnaliştii de la TMZ au titrat că surse apropiate cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt au povestit că actorul de 52 de ani ar fi avut o aventură cu actriţa franceză Marion Cotillard, care are 40 de ani. Aceasta e partenera sa din cel mai recent film al lui Brad Pitt, "Allied". "Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiilor noştri. Rog amabil presa să le dea liniştea pe care o merită în acest moment", a declarat Brad Pitt într-un comunicat adresat revistei People.

Angelina Jolie, pe numele ei adevărat Angelina Jolie Voight, s-a născut pe 4 iunie 1975 în Los Angeles, statul american California. Ea e o actriță și regizoare de film americană, laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards. Vedeta a fost căsătorită de trei ori. Mariajul cu Jonny Lee Miller a durat din 1996 până în 1999, iar cel cu Billy Bob Thornton tot trei ani, mai exact din 2000 până în 2003. Cu Brad Pitt, care este un actor, producător de film și activist social american, s-a căsătorit ăn 2014, în Franţa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au format timp de 12 ani cel mai frumos cuplu de la Hollywood. Cei doi mari actori s-au cunoscut pe platourile filmului "Domnul şi doamna Smith". Angelina Jolie are împreună cu Brad Pitt șase copii - dintre care trei sunt biologici: Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptaţi din diferite zone ale lumii: Maddox, Pax, și Zahara. În 2013, a fost supusă unei duble mastectomii, după ce și-a pierdut mama din cauza cancerului de sân și a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a supus și unei operații pentru îndepărtarea ovarelor și a uterului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE