Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Monica Gabor a fost ceruta in casatorie de Mr. Pink!

Postat la: 10.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Monica Gabor a fost ceruta in casatorie de Mr. Pink, insa a lasat sa fie facut totul public abia dupa ce a parasit Romania. Fosta doamna Columbeanu a vorbit despre relatia cu fiica ei, Irina, dar si despre povestea de iubire cu Mr. Pink.

Monica Gabor a oferit un interviu in cadrul caruia a vorbit despre relatia cu Irina Columbeanu si despre marturisirea fiicei ei ca ar fi avut nevoie de o mama si nu de o bona.

"Sunt mandra de faptul ca este foarte creativa si de faptul ca este curajoasa si ca stie sa isi exprime sentimentele. Personal nu a avut niciodata curajul sa imi spuna ca i-am lipsit, dar am depistat in clipurile pe care le-a facut. S-a exteriorizat. Nu regret ca am decis sa plec din Romania, nu regret ca m-am casatorit si mai ales ca am plecat. O las pe Irina sa decida sa faca cu viata ei. Eu zica ca pentru ea e viata buna in Romania, mai ales ca are un tata perfect", a declarat Monica Gabor intr-un interviu care a fost facut public abia dupa ce aceasta a parasit Romania.

Cat despre iubitul ei, Mr. Pink, fosta doamna Columbeanu a marturisit ca acesta a cerut-o de sotie inca de la prima intalnire: "Nu stie sa zica TE IUBESC in romana, stie buna sau ce faci. Nu stie nici sa ma ceara in casatorie, in engleza da. Mi-a spus de la prima intalnire ca vrea sa fiu sotia lui."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE