Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mirela Boureanu Vaida i-a luat locul Simonei Gherghe la "Acces Direct"

Postat la: 27.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Gherghe mai prezintă emisiunea o săptămână, iar apoi se va retrage în tihnă, acasă, aşteptând să-i vină sorocul. Informaţia a fost făcută publică chiar de ea, vineri, în timpul emisiunii, spunându-le fanilor că vor mai vedea pe reţelele sociale.

"Vă aştept şi pe pagina mea de Facebook, pagina cu bulină albastră, verificată, cu peste 685.000 de prieteni. Vă aştept aici cu like-uri şi comentarii. Şi vă aştept şi pe blogul meu - www.simona-gherghe.ro - , pentru că mai am o săptămână până intru în prenatal şi, după aceea, o să ne auzim mai mult şi o să ne vedem pe Facebook şi pe blog. " a spus Simona, în direct, vineri, 24 martie.

Cea care va veni în fiecare după amiază în timpul săptămânii este Mirela Boureanu Vaida, consacrată o dată cu emisiunea "Mireasă pentru fiul meu". În prezent, ea prezintă emisiunea "2k1" la care nu va renunţa pe parcursul preluării show-ului Simonei, ocupându-se în paralel de ambele emisiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE