Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Trăistariu, atac la Luminiţa Anghel şi Paula Seling! De la ce a pornit totul

Postat la: 18.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Invitat la „Star Chef", emisiune difuzată duminică, începând cu ora 17.30, la Antena Stars, Mihai Trăistariu a mărturisit că, anul trecut, când a participat la Eurovision, a avut parte de un şoc.

„Mi-a fost frică de juriu, nu de concurenţi (n.r. anul acesta). Suntem colegi şi eu habar n-am: ăla mă urăşte, oare? Ăla mă place? Anul trecut, au fost în juriu Luminiţa Anghel, Paula Seling... Şi ziceau: «Mihai, ai cântat perfect! 8!» Deci, aşa făceau! Sau, Paula: «Sunt fana ta din copilărie! 8!» (...) Deci, e greu cu juriul. Oameni care te plac, de întâlneşti, te pupi cu ei la concerte şi, după aia: pac!", a explicat Trăistariu, supărat pe faptul că cele două colege i-au dat note mici,cu zâmbetul pe buze, deşi îi apreciau prestaţia artistică. Nu există an fără scandal pentru Mihai Traistariu (38 de ani), la Eurovision! De data aceasta, cântărețul e acuzat de o echipă de compozitori scandinavi că nu ar fi respectat înțelegerea inițială, conform căreia românul ar fi trebuit să participe la preselecții cu o piesă compusă de ei, în care ar fi investit 6.000 de euro. El a concurat cu altă piesă la preselecţia din 28 ianuarie şi a explicat de ce a făcut această alagere.

"N-am păcălit niciodată pe nimeni. În fiecare an primesc zeci de piese pentru Eurovision de la compozitori din străinătate. Aşa mi se întâmplă din 2006, de când am fost la Eurovosion cu piesa «Tornero». În acest an am primit 35 de piese de la străini şi una de la un român (Mihai Pocorschi). Am ales două dintre ele, care mi s-au părut foarte reuşite, şi le-am tras câte un demo la mine în studio ca să văd cum sună pe vocea mea. Între timp s-a făcut deja luna decembrie şi până să hotărăsc cu ce piesă o să mă înscriu a mai sosit una, «Heaven». De la prima ascultare am realizat că asta va fi piesa mea pentru Eurovision 2018. Şi le-am abandonat pe celelalte două. Neavând vreun contract cu nimeni nici nu mi-a trecut prin cap că se va supăra cineva", a declarat Mihai Trăistariu. În 2016, Mihai a avut belele cu videoclipul piesei "Paradisio", pe care a fost nevoit să îl refacă. Tot atunci a acuzat TVR de fraudă. În 2015 a acuzat-o pe Liana Stanciu că favorizează trupa Voltaj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE