Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Bendeac, amenintare cu bomba la Mall: "Am văzut Poliţia, m-am întins la pământ"

Postat la: 01.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Bendeac a povestit cum a reacţionat sâmbătă, în momentul în care a ieşit din bloc şi a văzut o mulţime de poliţişti. În stilul lui caracteristic, actorul spune că s-a întins pe jos, dar că nu el era cel vizat.

"Am ieşit din bloc. Poliţie câtă frunză şi iarbă. Jandarmerie. Sute de oameni. Mi-am zis: "Asta e... Ştiam că se va afla...". Şi, imediat, m-am întins la pământ cu mâinile la ceafă. Situaţia a fost însă penibilă fiindcă, de fapt, era o ameninţare cu bombă la Mall-ul de vizavi", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Un bărbat a sunat, sâmbătă, în jurul orei 15.00, de pe un număr alocat unei cartele prepay, la numărul de urgenţă 112 şi a spus că a plantat mai multe bombe la mall-ul ParkLake. Mall-ul este situat pe Bulevardul Liviu Rebreanu din Bucureşti, în Sectorul 3 al Capitalei. Poliţiştii au început imediat evacuarea celor câteva sute de persoane aflate în centrul comercial. După verificări, alarma s-a dovedit a fi una falsă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE