Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihaela Borcea a recunoscut relatia cu fostul ei sofer! "Si eu te iubesc, dragostea mea!"

Postat la: 30.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihaela Borcea simte fiorii iubirii, din nou! Femeia de afacei se iubeste chiar cu fostul ei sofer, Sorin. De mult timp lumea banuia relatia dintre cei doi, nu de putin ori au fost momentele in care au fost surprinsi in ipostaze apropiate. Mihaela l-a luat de multe ori cu ea la diferite evenimente mondene si nu numai pe Sorin ca partener.

Iar cei doi au decis, in sfarsit, sa isi asume relatia si cum altfel ar fi putut face acest lucru, daca nu printr-o postare pe o retea de socializare. Lucru ce nu a parut deloc socant pentru apropiatii acestora, astfel aratand ca relatia este una cat se poate de serioasa. Zilele trecute, insa, Mihaela a renuntat la orice mister si la cateva fotografii in care apare cu Sorin la mare, in fata unei piscine, a comentat: „Te iubesc!", la care Sorin nu si-a lasat asteptat raspunsul si a reactionat imediat: „Si eu te iubesc, dragostea mea!".

In trecut, Mihaela Borcea s-a iubit cu Marian Toader, primarul unei comune din judetul Arad, conform sursei citate mai sus. Relatia lor s-a incheiat in 2015 cand au decis sa mearga pe drumuri separate in viata. Femeia de afaceri a fost casatorita cu Cristi Borcea in perioada dintre anii 1988-2011. Cu fostul sef de la Dinamo, Mihaela Borcea are trei copii: Patrik Borcea, Michael Angelo Borcea si Antonia Melissa Borcea. In prezent, Cristi Borcea se iubeste cu Valentina Pelinel. Vedeta a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE