Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul sfasietor al Crinei Abrudan, dupa moartea tatalui ei

Postat la: 27.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul actor Ion Abrudan a murit in a doua zi de Craciun. Fiica sa, prezentatoarea TV Crina Abrudan, a postat un mesaj emotionant pe contul de Facebook.

"Anul acesta de Craciun am aflat ca nu e o vorba goala cand se spune ca de Sarbatori Dumnezeu Ii cheama la El pe cei mai buni. In aceasta dimineata s-a stins din viata tatal meu, Ion Abrudan. A asteptat sa mai vada o singura data rasaritul si apoi a plecat asa cum a trait toata viata: discret, in liniste, repede ca sa nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parca jenat de agitatia ce se va crea dupa ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am vazut pe Tata murind de cateva ori pe scena. Parca a vrut sa ne pregateasca pentru aceasta Ultima Scena insa, draga Tata, de data asta nu ti-a iesit! Te-ai dus atat de repede si fara niciun efect ca nu am mai apucat sa-ti multumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alaturi de tine, indrumata de tine, impinsa de la spate uneori de tine.

Nu, cortina nu a cazut pentru tine, Tata, in aceasta dimineata!

Ai terminat un rol si te-ai dus, alaturi de marii tai prieteni si colegi, sa joci in trupa pe care Dumnezeu a adunat-o in Rai!", a scris Crina Abrudan pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE