Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meci important de tenis întrerupt din cauza unei partide gălăgioase de sex

Postat la: 19.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Americanii Frances Tiafoe, locul 87 ATP, şi Mitchell Krueger, locul 182 ATP, jucau în primul tur la ATP Challenger Tour Sarasota din Florida (premii de 100.000 de dolari). În momentul în care se pregătea să servească în mijlocul setului secund, Tiafoe s-a oprit deoarece auzea nişte sunete care însemnau un singur lucru - un cuplu făcea amor.

Femeia se manifesta atât de puternic încât gemetele ei se auzeau pe teren, distrăgând atenţia celor doi jucători. După ce au încercat să-şi vadă de treaba lor în gemetele femeii, Tiafoe a strigat: "Nu poate fi atât de bun". Iniţial, comentatorul meciului Mike Cation a crezut că un spectator a uitat să închidă volumul telefonului în timp ce se uita la un filmuleţ. "Este tare ciudat. Nu ştiu cine a pus asta, dar telefonul cuiva merge... şi se uită la un film pentru adulţi", a spus Cation.

Deoarece gemetele continuau, Cation a realizat că nu este vorba de filmuleţ pe un telefon mobil: "Nu, nu este un telefon, se aude de la apartamentul de peste lac. Dumnezeule mare!". După meci, Cation a scris pe Twitter: "Salutări cuplului din apartamentul cu ferestre deschise de vizavi! Se pare că v-aţi simţit bine". Tiafoe a câştigat meciul cu scorul de 6-3, 6-2, dar este clar că cei doi din apropiere au fost câştigătorii nopţii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE