Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mariana Roşca are 12 noduli la sân si e suspectă de cancer

Postat la: 13.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce, în urmă cu mai bine de un an, a fost suspectă de cancer la gât şi a trecut printr-o operaţie, Mariana Roşca retrăieşte acelaşi coşmar. Blonda este acum suspectă de cancer la sân. Invitată în platoul emisiunii „Agentul VIP", de la Antena Stars, Mariana Roşca a mărturisit că are probleme serioase de sănătate.

„Am şi eu nişte probleme la sân. Nişte noduli care sunt puţin cam mari şi cam periculoşi. I-am descoperit în 2006, atunci erau doar doi, dar acum sunt vreo 12-13. La radiografie par benigni, dar se înmulţesc. Nu poţi să îţi dai seama dacă e cancer până nu faci biopsie, iar eu nu am făcut de frică. Ei s-au înmulţit pe parcurs. Există riscul să apară şi alţii noi. Când mi-am scos tiroida, a trebuit să-mi scot toţi nodulii. Mai bine îi fac pe toţi deodată. La fiecare an mai creşteau. Cel mai mare e de 3 cm. Ar cam trebui scos. Unii doctori spun că dacă ţi-ai face biopsie şi dacă pur şi simplu ciupeşti din tumora respectivă, dacă ar fi cancer, atunci există riscul să se împrăştie în tot corpul. Anul trecut, am oprit anticoncepţionalele, pentru că sunt cele mai nocive. Soluţia ar fi să deschid tot, să curăţ tot şi să văd ce se întâmplă. Anul trecut, erau 9. Nici nu ştiu care-i cauza, de unde se formează. Presupun că de la un stil de viaţă nesănătos, dar nu am un motiv anume.

Cred că stresul este cauza tuturor problemelor, iar pe mine mă stresează orice chestie minoră care intervine. Orice se întâmplă în jurul meu mă stresează. Nu e uşor să întreţii atâtea persoane. Acum, am 4 persoane din 20. Ajutam familionul, dar acum sunt toţi pe picioarele lor şi nu mai au nevoie. E ca şi cum ai avea 10 copiii care te trag de fustă în fiecare zi", a povestit ea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE