Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mariah Carey, acuzată că şi-a hărţuit sexual şi şi-a umilit fostul bodyguard

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Michael Anello, fostul şef al echipei care îi asigura paza şi protecţia vedetei, susţine că a fost umilit în perioada în care a lucrat pentru Mariah Carey, care obişnuia să i se adreseze cu apelative precum „nazist". De asemenea, bărbatul susţine că şi colegii săi au fost ţinta umilinţelor cântăreţei, care se referea la ei ca la membri ai unor grupări rasiste şi instigatoare la ură, dar şi că vedeta „dorea să fie înconjurată doar de bărbaţi de culoare".

Mai mult, în documentele pregătite pentru instanţă şi obţinute de TMZ.com, Anello afirmă că a fost victima hărţuirilor sexuale repetate ale vedetei, care obişnuia „să iniţieze acte sexuale" în prezenţa lui. Bărbatul oferă detalii şi despre o astfel de situaţie. În timpul unei călătorii în Cabo San Lucas, Mexic, Mariah Carey l-a rugat să vină în camera ei pentru a muta nişte bagaje. Când a ajuns, artista purta un neglijeu care era deschis. Bărbatul spune că a încercat să părăsească încăperea, însă Carey a insistat să rămână şi să-i mute bagajele. În cele din urmă, bărbatul spune că a plecat şi nu a existat contact fizic.

Michael Anello a lucrat pentru Mariah Carey în perioada iunie 2015-mai 2017 şi a fost plătit cu peste 200.000 de dolari. Artista i-ar fi promis alţi 500.000 de dolari pentru încă doi ani de contract, însă ulterior s-a răzgândit şi a renunţat la serviciile sale. Potrivit TMZ.com, echipa cântăreţei a negociat cu avocaţii bodyguardului, însă nu au ajuns la o înţelegere financiară. Totuşi, surse apropiate artistei susţin că la momentul discuţiilor nu au fost puse pe masă şi acuzaţiile de hărţuire sexuală. Avocatul lui Anello spune că momentan analizează toate opţiunile înainte de a intenta proces.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE