Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maria Ghiorghiu a prezis in urma cu un an venirea Vioricai Dancila premier! Ce a spus atunci despre noul Guvern

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu a prezis in urma cu un venirea Vioricai Dancila ca premier. Pentru a dovedi previziunea, Maria Ghiorghiu a facut public ce prevestise in urma cu un an despre noul Guvern.

"Guvernul GVL s-a adeverit", a scris Maria Ghiorghiu pe blog. "Si iata, dragii mei, ca astazi, 18 Ianuarie 2018, avem un Guvern cu initiale: GVL. Adica: GUVERNUL VIORICA-LIVIU! G V L!", a mai scris Maria Ghiorghiu.

"12 Februarie 2017, ora 22,50! Dragii mei, in timp ce scriam la articolul anterior, vad scris cu alb in stanga mea, pe un fond albastru, dar aud si-un glas care striga pur si simplu asa: "ROMANIA! Urmeaza Guvernul GVL .......!" Mai urmau dragilor si alte cuvinte, circa 3 randuri, dar nu mi s-a mai descoperit ce", a fost previziunea Mariei Ghiorghiu facuta in urma cu un an.

Viorica Dancila a fost desemnata ieri noul premier al Romaniei. Klaus Iohannis a acceptat propunerea de premier facuta de coalitia PSD-ALDE. "Astept sa avem votul in Parlament, pentru noi e important punerea in practica a programului de guvernare, sa tratam asa cum trebuie 2018, anul centenarului, si sa pregatim preluarea presedintiei europene", a declarat Viorica Dancila dupa ce a fost desemnata premier de presedintele Klaus Iohannis.

"Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului guvern, de desemnarea noului prim-ministru. Astazi, toata ziua, am ascultat opiniile si argumentele politicienilor. Dar am reusit sa ascult si opiniile oamenilor simple, sa citesc mesaje inclusiv pe retelele de socializare. Sunt argumente legate de politica partidelor, evident. Sunt multe argumente legate de politica interna a Romaniei, de politica externa si de securitatea Romaniei. Am ascultat si citit cu atentie toate aceste opinii si argumente si le-am cantarit pentru ca acum trebuie sa decid, dar ce fel de decizie e aceasta pe care trebuie sa o iau. In primul rand, aceasta decizie trebuie sa fie conforma cu Constitutia si CCR, in materie de desemnare, si aici argumentul cel mai simplu este aritmetica parlamentara. In Parlament, dupa consultari, este foarte clar: PSD dispune de majoritate. Si atunci, cantarind toate argumentele, tinand cont de toata situatia, am decis sa dau PSD-ului inca o sansa, si sa desemnez persoana propusa de PSD, pe doamna Dancila, dar acum PSD trebuie sa performeze. Romanii au mari asteptari, si eu am mari asteptari. PSD-ul a promis, si in campania electorala si dupa campanie, lucruri importante. PSD-ul a promis salarii, pensii, scoli, manuale, spitale, infrastructura, dar pana acum prea putin s-a realizat. Acum, PSD-ul trebuie sa dovedeasca ca ce a promis, face! Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost castigate de PSD, doua guverne esuate. Acum, primesc sansa de a dovedi ca stiu ce vor si stiu cum se face. In continuare, invit pe toti cei implicati in procedura sa se mobilizeze si sa lucreze repede si bine. Este posibil ca pana la 1 februarie intreaga procedura sa fie finalizata si noul Guvern sa se apuce de treaba si sa rezolve problemele, mai degraba decat sa le incurce", a spus presedintele Klaus Iohannis ieri, in declaratia de presa in care a anuntat decizia de a o desemna pe Viorica Dancila premier.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE