Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maria Constantin, daramata de vestea mortii Ilenei Ciuculete

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Maria Constantin este una dintre putinele cantarete din noua generatie a artistilor de muzica populara care, de-a lungul timpului, a fost una dintre preferatele Ilenei Ciuculete.

Vestea ca Ileana Ciuculete s-a stins a facut-o pe Maria Constantins sa planga, cu atat mai mult cu cat Ileana Ciuculete a fost, de-a lungul timpului, una dintre persoanele care au jucat, de-a lungul timpului, rolul de mentor pentru artista. "S-a legat o legatura stransa intre mine si Ileana Ciuculete, imediat cum ne-am cunoscut. Este o pierdere uriasa pentru folclorul romanesc! Sunt socata, nu imi vine sa cred asa ceva! Dumnezeu sa o odihneasca", ne-a spus Maria Constantin.

Din primele informatii, se pare Ileana Ciuculete s-a stins la spital in urma cu putin timp. Contactat de reporterii spynews.ro, cu vocea in lacrimi Cornel Gales a declarat in exclusivitate: "Da, Ileana s-a dus...". Ileana Ciuculete a fost o indragita cantareata de muzica populara, care a reusit sa ajunga la sufletul iubitorilor de gen. Piesele sale sunt foarte apreciate si fac mereu atmosfera in cadrul petrecerilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE