Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai tare ca la Bollywood: Un bărbat și-a lăsat nevasta și s-a însurat cu soacra

Postat la: 12.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din satul Puraini, statul Bihar, din estul Indiei, trece printr-o dramă extraordinară. El s-a îndrăgostit nebuneşte de mama soţiei sale şi a abandonat-o pe aceasta din urmă.

Suraj Mahto, în vârstă de 22 de ani, a făcut nuntă cu soacra sa, Asha Devi, de 42 de ani, în luna iunie. Acum, după numai două luni de căsnicie cu mama soţiei, bărbatul regretă deja pasul făcut. Povestea lui, cu totul neobişnuită, a început anul trecut, când soacra a venit să stea în casa lor. Soţia lui Suraj, Lalita, de 20 de ani, a observat că mama ei are o atitudine ciudată faţă de ginere. I-a spus să se potolească, să nu se mai dea pe lângă bărbatul ei, însă Asha nu a luat-o în seamă.

Când bărbatul s-a îmbolnăvit, mama soacră l-a îngrijit cu devotament şi, până la urmă, s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul. Când a plecat acasă, ginerele a sunat-o tot timpul. Vorbeau ore în şir la telefon. Tatăl Lalitei, care lucrează într-o fabrică în Delhi, nu a putut nici el să pună capăt poveştii de amor interzise. În cele din urmă, în ciuda obiecţiilor sătenilor, Suraj i-a cerut divorţul soţiei şi s-a însurat cu mama ei. Nunta a avut loc într-o localitate vecină, Dhamdaha. După numai două luni de căsnicie, cei doi şi-au dat seama că au făcut o mare greşeală.

"Am fost un prost. Recunosc că am greşit, nu voi mai face niciodată aşa ceva. Acum nu o mai tratez ca soţie. Am început s-o văd ca pe o mamă", a spus Suraj Mahto. Şi Asha Devi regretă ce a făcut. "Nu îl mai consider soţul meu. Am depus deja o cerere de divorţ şi mă voi întoarce la soţul meu cât mai curând posibil", a spus ea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE