Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Madonna a numit-o „o actriţă incredibil de mediocră". Reacţia lui Sharon Stone

Postat la: 15.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce presa din Statele Unite a publicat o scrisoare trimisă de Madonna în anii '90, în care aceasta spunea că Sharon Stone este o actriţă „incredibil de mediocră", aceasta din urmă a refuzat să comenteze prea mult, declarând că „refuză" să se supere pe celebra cântăreaţă.

„Trebuie să ştii că eu sunt prietena ta. Aş fi vrut să fiu un rockstar de multe ori şi câteodată m-am simţit aşa de mediocră precum m-ai descris tu. (...) Noi două ştim acest lucru, că acceptarea mediocrităţii personale este singurul mod de a ne cunoaşte punctele forte, şi astfel am ajuns fiecare ceea ce am devenit", a scris Sharon Stone într-un mesaj pe Facebook.

Aceasta a mai transmis şi că nu e corect faptul ca unele scrisori sau alte obiecte personale să fie publicate în presă înainte de licitaţie, cu toate că subiectul a făcut deliciul media mondene, pentru că Madonna mărturisea atunci că este nemulţumită de faptul că e comparată cu Stone în ceea ce priveşte evoluţia pe marele ecran.

„Te iubesc şi te ador şi n-am să mă supăr din cauza unei intruziuni în intimitatea ta", a mai scris actriţa. Documentul semnat de Madonna i-a fost adresat lui J., despre care se crede că e tânărul John Enos, un actor cu care cântăreaţa avea atunci o relaţie. Cântăreaţa scria atunci că nu se simte bine în propria piele, că se simte „descurajată" şi că are o viziune „întunecată, întunecată" despre viaţă.

„E atât de clar şi de frustrant să citesc că Whitney Huston are cariera în muzică pe care eu o vreau şi că Sharon Stone are cariera cinematografică pe care eu n-o voi avea niciodată" (...) Ele sunt incredibil de mediocre şi mereu au apărut ca nişte etaloane, ca un fel de standard pentru umilinţa mea", scria atunci Madonna.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE