Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mădălina Ghenea are in baie candelabre si scrin Ludovic printre care s-a pozat goala

Postat la: 11.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Legătura de dragoste dintre Mădălina Ghenea și iubitul ei, designerul Philipp Plein, este ca niciuna alta în lume. Se plimbă prin Italia, Franța și Statele Unite ale Americii, se tatuează unul cu numele celuilalt și se logodesc după doar câteva săptămâni de relație.

Mai mult, fac totul public, inclusiv tensiunile dintre ei, asta ca toți fanii și curioșii să fie la curent cu fiecare pas al cuplului. După ce Mădălina a publicat pe Instagram o conversație între logodnicul ei și fosta lui iubită, convorbire scoasă apoi de olteancă de pe pagina ei de socializare, frumoasa româncă și bogatul creator de modă nu se mai opresc din dovezi de iubire făcute publice, noteaza Click.

Fie că se pozează în vreo vilă sompuoasă de-a lui Philipp, în vreun restaurant luxos, pe străzile din New York sau Paris, cei doi își însoțesc fiecare fotografie de mesaje de dragoste. Imaginile sexy nu sunt nici ele lăsate deoparte de cei doi, iar cea mai recentă poză de pe contul de Instagram al lui Plein o arată pe Mădălina Ghenea doar într-o pereche de chiloței galbeni. Modelul se află chiar în baia din casa din New York a iubitului său, unde se poate lăfăi în voie într-un lux orbitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE