Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D!

Postat la: 07.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anunţ surpinzător din curtea Kanal d! Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea "Wowbiz" şi nici nu va mai apărea pe sticlă în următoarea perioadă. Omul de tleviziune a devenit luna trecută tătic, alături de soţia sa, Cristina Şişcanu, şi vrea să-i ofere partenerei sale tot sprijinul pentru a putea să o îngrijească pe micuţa Petra aşa cum se cuvine.

"Dragii mei, în urmă cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau că în această perioada să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra.

După o perioada de câteva luni sau poate mai mult, îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu! Pentru toate reuşitele uluitoare de până acum, care au consacrat «Wowbiz» că lider al emisiunilor de seară, mulţumesc publicului meu extraordinar şi echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii staţiei pentru colaborarea fructuoasă din aceşti ani! P.S. Practic ...ediţia de mâine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine în calitate de prezentator «Wowbiz»!", a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de socializare.

Mădălin Ionescu a semnat cu Kanal d, în 2010 şi a bătut palma cu patronii turci pentru a modera, iniţial, o emisiune zilnică live, de tip magazin difuzată în prime-time. În trecut, prezentatprul tv a fost înlocuit cu Simona Gherghe în emisiunea "Acces direct" de la Antena 1, trust în care a lucrat doi ani. El a colaborat cu şi Naţional TV, unde a moderat emisiunea "Miezul Problemei", şi a prezentat ştirile la Realitatea Tv.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE