Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LOTO 6 din 49. Povestea incredibila a marelui castigator

Postat la: 30.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A aparut marele castigator de la LOTO. Jucatorul din Motru are o poveste incredibila. Are 19 ani si lucra ca maturator. Tanarul a si mers la Bucuresti sa ridice cele aproape patru milioane de euro.

Povestea noului milionar de la Loto este una desprinsa din filme. Are 19 ani si lucreaza ca maturator la o societate de transport din Motru. Localnicii spun ca norocosul a si mers la Bucuresti sa isi ridice premiul.

"Baiatul care a castigat era un baiat care avea nevoie de acesti bani, un jucator ocazional. Nu degeaba se vorbeste despre norocul incepatorului. A avut norocul incepatorului. Si lucrul asta ne bucura foarte mult.

A jucat un bilet cu o varianta simpla si o varianta la noroc, in valoare de 7 lei si 30 de bani" a pus vanzatoarea de la Loto. Oamenii spera ca tanarul sa ajute si comunitatea. De-a lungul timpului, in aceeasi agentie din Motru s-au mai castigat premii importante.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE