Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Loredana Groza, interzisa la TV! "Am pierdut tot"

Postat la: 21.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sute de persoane ii fredoneaza piesele, si isi doresc sa mearga la concertele ei macar odata, dar nu toata lumea stie de clipele grele din viata Loredanei Groza. Artista a acordat un interviu sincer in care a vorbit despre ce inseamna sa fii o femeie de succes in Romania.

Desi poate parea ca are o viata perfecta si lipsita de griji, Loredana Groza a avut parte si de perioade mai putin usoare, dar din care a stiut sa se ridice. "Un alt moment care a fost intr-un fel negativ, dar care mi-a dat o alta viziune asupra a ceea ce am de facut si a fost o schimbare radicala in viata mea, a fost momentul in care am aflat ca desi aveam cel mai de succes album din Romania, primul meu album, "Buna seara, iubite", am fost interzisa la televiziune si la radio. Faptul ca nu mai puteam sa comunic decat prin concerte si live... a fost o perioada destul de trista in viata mea(...) Faptul ca am pierdut tot si ca am luat-o de la zero dupa Revolutie, ca orice alt roman pana la urma, a fost o lectie de viata incredibila, si m-a pregatit pentru viitor," a declarat Loredana pentru Antena Stars.

Cantareata, desi nu se declara o feminista convinsa, crede ca societatea s-a dezvoltat fata de acum cativa ani, cand femeile nu aveau aceeasi putere. "Cu siguranta cred ca suntem intr-o lume a barbatilor. Cred ca in Romania prin excelenta putem spune asta. Cred foarte tare ca femeia este inca in decurs de a-si putea manifesta pe deplin rolul in aceasta lume a barbatilor, pentru ca a fost ocupata mii de ani sa faca copii. De cand femeia isi doreste sa faca o cariera si si-a dat seama ca are puterea, si pe langa faptul ca da viata, poate da viata si operelor de arta, si la idei creative," a mai marturisit cantareata. Loredana Groza, in varsta de 46 de ani, este o cantareata de muzica usoara din Romania, actrita, compozitoare, prezentatoare TV, autor, dansator, precum si imaginea unor produse cosmetice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE