Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu s-au pozat goi, lipiţi unul de altul: "Fraţi de celulă!"

Postat la: 10.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu sunt prieteni vechi. Au făcut echipă în cadrul reality show-ului „Asia Express", emisiune ce va fi difuzată în primăvară, la Antena 1. Filmările sunt în plină desfăşurare, astfel că cei doi sunt încă în Asia, mai exact în Cambodgia.

Liviu Vârciu a postat o fotografie în care apare alături de Andrei Ştefănescu, la bustul gol. „Fraţi de celulă", a scris el, pe Facebook. Prietenii săi virtuali au sărit să glumească pe seama pozei cu pricina. „Cam ciudată poza. goi, lipiţi unul de altul. Unde ai mâna dreaptă, Andrei???", „ Noi aşteptăm pe Mos crăciun, nu stăm la plaja! Sa nu veniţi fără premiu!", „Să n-o daţi în alta, din prea multa iubire sau prea mare plictiseală!", „Vă ador, sunteţi cei mai buni!", „Nebunilor ...sigur nu era asa veselie daca nu erati împreună", „ Succes Andrei şi Liviu, vă vreau câştigători. Hai că se poate", „V-a obosit rău, ,Asia,,ăsta ", au fost doar câteva din comentariile fanilor, la poza care a strâns peste 8.000 de like-uri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE