Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lidia Buble, dezvaluiri soc. De ce nu l-a prezentat pe Razvan Simion parintilor

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mama Lidiei Buble poate fi declarata o eroina in adevaratul sens al cuvantului! Cantareata a dezvaluit in cadrul emisiunii "Xtra Night Show" ca cea care i-a dat viata i-a alaptat pe toti fratii ei si chiar si pe nepoti.

Rahela Buble are 11 copii, printre care se afla si Lidia Buble. Mama cantaretei a avut rabdare cu fiecare in parte si a incercat sa le ofere tot ceea ce au nevoie. "Am ros patul cand am fost mica. Pe cuvant, chiar am ros patul. Nu puteam sa dorm fara sa rod patul. La un moment dat faceam atatea prostii. Am facut atat de multe prostii, incat nu puteam sa dorm pana nu primeam o palma. Nu am avut suzeta de lemn, pentru ca mama a avut din ce sa ne hraneasca natural si pe toti ne-a alaptat 3, 4 ani. Pe sora mea mai mica a alaptat-o 4 ani jumate, nu mai putea saraca. A alaptat si nepotii. Pe cuvant, nepotii pe care i-a alaptat sunt foarte atasati de ea", a spus Lidia Buble.

"Nici nu am prea avut ocazia. La el e foarte greu cu matinalul, iar in weekend eu sunt foarte prinsa. Familia mea l-a placut din prima data. Toti din familia mea citim omul. Sunt convinsa ca tata o sa ii iubeasca foarte mult. Ai mei sunt curiosi, dar sunt mai rusinosi, nu se prea baga. O sa il duc la casa noua, ca ai mei se muta, nu mai au loc", a mai povestit Lidia Buble.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE