Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Laurette divorteaza! Ciprian Nistor s-a saturat de ea

Postat la: 04.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ceea ce, de luni bune, parea sa fie doar o speculatie, pare sa se adevereasca la modul cel mai serios. Mai exact, se pare ca Ciprian Nistor, sotul celebrei Laurette, a decis sa puna punct relatiei pe care o au, motivele fiind de-a dreptul incredibile.

Mai exact, barbatul, inchis in aceasta perioada in Penitenciarul Gherla, nu mai vrea sa auda de cea care, timp de noua luni i-a fost sotie. Asa ca si-a mandatat avocatul sa depuna cererea de divort la Judecatoria Sectorului 1 prin care cere desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a fotomodelului de culoare. Mai exact, spun surse apropiate de Ciprian Nistor, in motivarea cererii de divort a anuntat ca sotia lui ar fi avut relatii extraconjugale si ca, dupa ce a apelat la o societate de detectivi, ar fi primit si dovada video a infidelitatii acesteia.

"In ultima perioada de timp, intre noi, sotii, au aparut neintelegeri, fapt ce a generat si intretinut o stare tensionata, generata de parata, care a profitat de atitudinea mea permisiva si de starea de detinere in care ma aflu, pentru a intretine cu diverse persoane relatii extraconjugale, unele contra cost, existand probe certe in acest sens. Intrucat comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunostinta de rude si prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certa situatia de fapt. Urmeaza sa depun la dosarul cauzei Raportul intocmit de acestia, imediat ce voi intra in posesia lui. Considerand ca relatiile conjugale sunt deteriorate grav si ireversibil, am luat decizia de a pune capat acestei casatorii prin divort", scrie in motivarea cererii de divort.

Anul acesta, pe 21 februarie, Laurette Atindehou si afaceristul Ciprian Nistor spuneau „Da" in Penitenciarul Jilava, unde barbatul era inchis la acea vreme pentru o evaziune de 3 milioane de euro. De atunci insa lucruruile s-au schimbat. El a fost condamnat, definitiv, la 15 ani de inchisoare, mutat la Penitenciarul Gherla, iar situatia dintre cei doi tineri insuratei a devenit critica.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE