Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Irina Columbeanu, dezvaluire-soc despre tatal ei! Ce obicei scarbos are afaceristul

Postat la: 03.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Irina si Irinel Columbeanu au fost prezenti la o emisiune TV, iar adolescenta a dezvaluit ce obicei scarbos are tatal ei.

"Se scobeşte în nas şi îi mai şi place. E atât de dezgustător", a spus Irina Columbeanu la TV. Irinel Columbeanu face orice ca fiica sa, Irina, sa aiba parte de o educatie aleasa, astfel ca a inscris-o, inca de cand pustoaica a inceput clasa I, la Liceul Francez „Anna de Noilles" din nordul Bucurestiului. Taxele de scolarizare la institutia privata nu sunt la indemana oricui.

Astfel, conform site-ului liceului, taxa de inscriere este de 1.600 de euro, iar taxele anuale la clasele primare sunt de 4.980 de euro, la care se adauga 438 de euro pentru masa servita la cantina, ceea ce inseamna un total de 5.418 euro. Cum Irina a terminat clasa a 4-a in aceasta vara, inseamna ca Irinel Columbeanu a achitat, pana in acel moment, 23.272 de euro pentru studiile fiicei sale si a Monicai Gabor. Irina este in prezent eleva in clasa a cincea si, probabil, va ramane la Liceul Francez pana in clasa a XII-a.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE