Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ipoteză şoc în cazul soţului Israelei: "Liviu este mort!", spune parapsihologul

Postat la: 03.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Detalii incredibile despre dispariţia lui Liviu Arteni, soţul Israelei Vodovăz! Parapsihologul Lucian Iordănescu susţine că tânărul care a plecat de acasă de câteva luni nu ar mai trăi. Specialistul a explicat că în încercările lui de a intra în legătură cu persoanele decedate, i s-a ivit ipoteza ca bărbatul pe care îl caută toată lumea să fie decedat.

Certurile repetate dintre Israela şi Liviu au culimnat cu plecarea bărbatului de acasă, lucru care s-a întâmplat în urmă cu doar câteva luni. Din ultimele informaţii pe care femeia de afaceri le avea tânărul s-ar afla la Amsterdam. Parapshihologul Lucian Iordănescu de la Brăila vine însă să o contrazică. El a explicat că soţul Israelei ar fi mort.

"Eram într-o legătură energetică cu cei de dincolo şi a trecut Liviu Arteni pe lângă mine. Eu cred că Liviu Arteni este mort. Mi-a apărut că ar fi decedat la câţiva metri de Israela. De aceea mi-am pus problema ca nu cumva ca el să fie mort chiar în casa Israelei. Sunt sigur în proporţie de 90 la sută, dar voi mai face nişte calcule", a spus parasihologul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE