Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ionela Prodan, în comă după un accident rutier grav. Mărturisiri despre cea mai neagră perioadă

Postat la: 25.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionela Prodan este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de muzică populară, însă, puțini sunt cei care știu despre perioada grea prin care aceasta a trecut, în urmă cu mulți ani. Cântăreața a făcut dezvăluiri emoționante, despre perioada în care a fost în comă.

Ionela Prodan a fost la un pas de moarte, însă o minune a făcut ca ea să treacă cu bine peste problemele de sănătate. „Ieşirea mea din comă a fost o minune. Am făcut septicemie. Nu mai aveam memorie retroactivă. Te recunoşteam, dar după ce dispăreai din faţa mea, uitam. Dumnezeu a fost aşa de... Dumnezeu mi-a dat zile, mi-a dat viaţă. Am început viaţa de la zero, nu puteam să realizez cum pot oamenii să meargă în picioare. Am stat aproape trei luni în comă. L-am visat pe Iisus. Aveam febră atunci, avea 41,9. Ardeam. Erau flăcări care mă acopereau şi atunci a apărut Iisus, m-a apucat de spate şi m-a aşezat lângă un pom, verde şi a apărut o pădure, iar focul a dispărut. Pentru copil m-a salvat Iisus. Anamaria avea 9 luni şi jumătate când am botezat-o. Am reînceput să cânt cam după un an. Am avut maxilarul fracturat, care mi s-a lipit greşit. Apoi am mers la medic şi mi-au refracturat maxilarul. Am leşinat şi m-au operat din nou", a declarat Ionela Prodan la „Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE